Het jaarlijkse hotelweekend, dat altijd in het Hemelvaartweekend wordt gehouden, is ook al voor 2024 in voorbereiding. Zoals altijd mooie routes, goed hotel en compleet verzorgd met uitzondering van benzine en bier. Het aanmeldformulier vindt je binnenkort hier. Het is een Word document dat je kunt invullen en per mail naar Bert van Asselt (bert@guv.nl) kunt sturen. 

Gezellig samen toeren, dat staat voorop bij de bijna 100 leden van de toerafdeling. Zo’n 25 keer per jaar gaan ze op pad om toerritten te rijden. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. In het Hemelvaartweekend staat er een meerdaagse trip naar het buitenland op het programma. Dan gaan een groep leden op stap naar mooie, bochtige bestemmingen, zoals de Eifel, het Sauerland, de Vogezen of zelfs Schotland.

Daarnaast organiseert de VAMAC toerclub ook evenementen voor zowel leden als niet-leden, zoals de Avonddriedaagse (drieritten van 100 km) en de Duitsland Vakantietoer, een rit van zo’n 200 km.Iedereen kan en mag meerijden met onze ritten (zie toerkalender). Wanneer het je bevalt willen we je graag als lid verwelkomen. Voor meer informatie kun je mailen naar: toer@vamac.nl en kijken op onze  Facebookpagina