Het jaarlijkse hotelweekend, dat normaal altijd in het Hemelvaartweekend wordt gehouden, kan ook dit jaar niet op die datum doorgaan. We hebben nu een alternatief weekend gepland en wel op 16, 17, 18 en 19 september 2021. We gaan dan naar het Derentaler Hof in het Weserbergland. Zoals altijd mooie routes, goed hotel en compleet verzorgd met uitzondering van benzine en bier. Het aanmeldformulier vindt je hier. Het is een Word document dat je kunt invullen en per mail naar Robert Veenstra (rkveen58@gmail.com) kunt sturen. 

Gezellig samen toeren, dat staat voorop bij de bijna 100 leden van de toerafdeling. Zo’n 25 keer per jaar gaan ze op pad om toerritten te rijden. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. In het Hemelvaartweekend staat er een meerdaagse trip naar het buitenland op het programma. Dan gaan een groep leden op stap naar mooie, bochtige bestemmingen, zoals de Eifel, het Sauerland, de Vogezen of zelfs Schotland.

Daarnaast organiseert de VAMAC toerclub ook evenementen voor zowel leden als niet-leden, zoals de Avonddriedaagse (twee ritten van 100 km) en de Duitsland Vakantietoer, een rit van zo’n 200 km.Iedereen kan en mag meerijden met onze ritten (zie toerkalender). Wanneer het je bevalt willen we je graag als lid verwelkomen. Voor meer informatie kun je mailen naar : toer@vamac.nl en kijken op onze  Facebookpagina